Zen Media on tuottanut  elokuvia ja tarjonnut osaamistaan muille tuotantoyhtiölle jo vuodesta 1998.

Dokumentti- ja lyhytelokuvatuotannon lisäksi, meidän kautta on valmistunut niin musiikki- kuin yritysvideoita, järjestövideoita ja uutismateriaalia.

Pääasiallinen esityspaikka meidän elokuville on ollut Suomen tv:ssä. Useimmat tuotannoistamme on esitetty YLE1, Uuden Kinon ohjelmistossa ja Teemalla. Tuotantoamme on myös näkynyt niin Nelosella kuin MTV:llä.

 

Oman tuotantomme ohella olemme  tarjonneet useille suomalaisille tuotantöyöhtille leikkausosaamistamme  sekä elokuva- ja leikkauskalustoa vuokralle.

Olemme myös tarjonneet uutiskuvauspalveluja kansainvälisille uutiskanaville BBC:lle, Reutersille, sekä Euromedialle ja Venäjän kansallisille tv-kanaville.

About

“Unlike all the other art forms, film is able to seize and render the passage of time, to stop it, almost to possess it in infinity. I’d say that film is the sculpting of time.”

– Andrei Tarkovsky

Zen Media on elokuvaohjaaja ja tuottaja Rostislav Aallon perustama yhtiö, joka on keskittynyt laadukkaiden ja sisältö edellä kulkeviin dokumentti- ja lyhytelokuviin.

Uskomme, että liikkuva elokuva on taidemuodoista parhain kertoa tarinoita ja vaikuttaa ihmisten mieliin. Olemme vastuullisia tekijöitä ja ymmärrämme liikkuvan kuvan mahdin sekä siihen kuuluvan vastuun.

Elokuvissamme valitsemme usein pienen ihmisen näkökulman. Me pyrimme tekemään näkymättömän näkyväksi. Haluamme Zen Mediassa korostaa ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta ja pyrimme siihen, että nämä arvot näkyvät myös tuotannoissamme.